Back

4
МОДУЛИ ЗА УЧЕЊЕ
6
ДОСТАПНИ ЈАЗИЦИ
4
ПРОЕКТ ПАРТНЕРИ

„ЗГОЛЕМЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ЗНАЕЊА ЗА ДИСЛЕКСИЈАТА БЕСПЛАТНО”

РЕГИСТИРАЈТЕ СЕ СЕГА

4
МОДУЛИ
16
ЧАСА
17
ЛЕКЦИИ
4
ТЕСТОВИ

Регистрирајте се бесплатно и добијте пристап до курсот „Дислексија: основи, идентификација и поддршка„

ШТО МИСЛАТ КОРИСНИЦИТЕ

за курсот „Дислексија: основи, идентификација и поддршка„

Мартин

Мартин

„Курсот ми помогна да ги разберам многу подобро децата кои имаат дислексија.”

Марија

Марија

“ Конечно дознав начини и алатки  како да работам со моите ученици кои имаат потешкотии во учењето, Ви благодарам“

Ана

Ана

“ Курсот за дислексија е од огромна важност за мене во улога како професор, сега знам како да препознаам дали дислексијата е присутна во мојата училница. ”

Александар

Александар

“ После многу години, научив како е да се биде дислектичар и низ што поминувал мојот син за време на неговото школување. ”

ПАРТНЕРИ

НАШИТЕ ПРОЕКТНИ ПАРТНЕРИ.